Αρχική Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η εφημερίδα ΑΕΡΓΙΤΕΣ είναι ένας ηλεκτρονικός ιστότοπος, στον οποίο ως επί το πλείστον νέοι άνθρωποι αντλούμε έμπνευση από το παρόν και το μέλλον που επιθυμούμε αλλά και από την κατάσταση της εποχής μας, ώστε να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε στο τώρα σκέψεις, ανησυχίες και εμπνεύσεις.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν διαδικτυακό χώρο ελεύθερης έκφρασης, ώστε να δώσουμε αυτόν τον πολύτιμο «χώρο» στην κριτική σκέψη και στον διάλογο. Θέλουμε εκείνους που «ψάχνονται», που δεν αρκούνται στις προφανείς αλήθειες των άλλων, που έχουν «βέβηλα» ερωτήματα και ανησυχίες χωρίς όμως κάποιο χώρο να τις μοιραστούν, που θέλουν να μάθουν αλλά ακόμη περισσότερο να γράψουν και δεν ξέρουν πού. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η στήριξή της από όσο το δυνατόν περισσότερους. Δε χρειαζόμαστε απλά αναγνώστες αλλά και αρθρογράφους.

Οποιοσδήποτε από σας «εκεί έξω» θέλει, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στο aergites@gmail.com και να μας στέλνει τις σκέψεις του, τις απόψεις του, τις ανησυχίες του. Αν δεν περιέχουν χυδαίο, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, να είστε σίγουροι πως θα τις δημοσιεύουμε όλες. Εσείς που θα θέλατε ίσως να συμμετέχετε ενεργότερα στο όλο εγχείρημα, είστε ευπρόσδεκτοι στη συντακτική ομάδα.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα ΑΕΡΓΙΤΕΣ σας ανήκει όσο ανήκει και σε εμάς. Η πόρτα μας θα είναι μόνιμα ανοιχτή για όλους.

Η Συντακτική Ομάδα